2010. december 19., vasárnap

Regisztráció állásközvetítők oldalain

A regisztrációval megduplázódnak az esélyeid a Neked megfelelő állás megtalálására, mert nem csak Te kereshetsz az állások között, hanem Te is kereshetővé válsz a munkaadók számára, akik közvetlenül is megkereshetnek állásajánlatukkal.
Akár tudod, milyen munkát keresel, akár nem, ide folyamatosan gyűjtöm a munkahely közvetítők oldalairól a regisztráció részt.Vagyis Neked csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz az első linkre (érdemes egér jobb gombbal új oldalon megnyitni, hogy utána itt folytathasd a regisztrálást egy másik oldalon is ), felregisztrálod magad, aztán a másodikra és így tovább.
Nem kell mindegyikre, csak amik egyeznek a céloddal!
Vegyesen vannak:speciális munkákat kínáló oldalak, külföldi munkák, általános álláskeresők...a speciálisoknál vagy mellé írtam vagy a név már tartalmazza.
Állásközvetítők általában szakmunkásokat, illetve diplomásokat keresnek, a külföldi munkavállalásnál ez kevésbé fontos, tehát ha külhonba vágysz, érdemes minél több külföldi munkaközvetítő honlapra regisztrálnod.
Ezen a regisztrálósdin egyetlen egyszer kell csak végig menned, évekig jó lesz, csak mentsd el majd a felhasználóneved és a jelszavad mindegyiknél és időnként kukkants fel, frissítsd az adataidat.
Így ha legközelebb munkát, állást keresel majd, ezt a rész mosolyogva átugorhatod (-:

Cvcentrum
Euwork- külföldi munka
Külföldi munka
Jól-Lét-anyabarát munkahely
Jobinfo
Joblex
Állásmonitor
Állásportál
Munkahelykeresés
Firstlady-humánerő forrás
Mérnökállások
 Monster
 Vienna
 Betonjobs
 Profession
 Jobcenter-a XXI. század értékeivel (europass önéletrajz, macerás, de érdemes!)
 Európai munkavállalás





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése